JEANETT FRISWALL

DSC_0409

Jeanett Friswall

Den föreläsningen var, ja vad ska jag säga… den var avgörande för mig att fortsätta mitt jobb och faktiskt livsförändrande privat även om det låter väldigt dramatiskt och nästan som ett kanal 5 program men så är det! Det som gjorde skillnad för mig var att jag gick till föreläsningen med tanken ”va bra nu ska jag få svar på vad jag ska säga till de där föräldrarna så att det inte blir så jobbigt och phu va skönt med färdiga svar!” men gick där ifrån med känslan att Jag är så bra, va kul det ska bli att jobba imorgon och vad spännande att se vad som händer runt barnen och i samtalen med föräldrarna!” Malin Larsson, förskolechef, Stockholm

Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv, nu drygt trettio år, ägnat mig åt att leda, motivera och inspirera andra att lyckas. Först inom förskolan/skolan  och sedan 1997 genom mitt företag, KONSTEN ATT LYCKAS AKADEMIN, som fokuserar på kompetens- och ledarskapsutveckling. Jag har hållit hundratals föreläsningar/utbildningar för 10 000-tals deltagare inom olika yrkeskategorier i hela Sverige. Jag älskar att ge människor nya tankar, idéer och insikter och att se dem växa och utvecklas!

För att lyckas behöver du kunskaper, verktyg och insikter om både dig själv och andra människor. Alla behöver stöd och uppmuntran för att utvecklas och det ger jag både med mina föreläsningar, utbildningar och i min coaching. Och jag har sett vilka fantastiska resultat, som kan uppnås när du börjar att se på dig själv och andra människor med positiva, kärleksfulla ögon.

Jag vet också hur viktigt det är att arbeta med det du har passion för, eftersom jag gör det varje dag. Det märks på ett äkta engagemang och ett genuint intresse för de människor jag arbetar med och för. Jag har förmånen att dagligen få motivera, inspirera och utbilda människor som vill utvecklas, t ex chefer som vill stärka sitt ledarskap, människor som vill hitta sitt drömjobb, föräldrar som vill uppmuntra sina barn, företagare som vill ta sina verksamheter till nya, högre nivåer och arbetslag som vill bygga goda relationer.

Du är välkommen att kontakta mig på tel 0733-80 91 24 eller skicka ett mail till jeanett@konstenattlyckas.se för att få veta vad jag kan göra för att utveckla dig, din arbetsplats eller dina medarbetare.

Med värme och omtanke

Jeanett Friswall

Den här kursen gav mig en kick och inspirerar mig att fortsätta utveckla mig själv. Jag går härifrån med en känsla att allt kommer att gå. TACK! TACK! TACK!” Lilian Olsson, egen företagare, Simrishamn