COACHING

DSC_0409

Coachingprogram

Varje år tar jag emot ett begränsat antal kunder till mina coachingprogram. Huvuddelen av min tid går åt till att hålla föreläsningar och utbildningar, så i mån av tid öppnar jag upp för coachingsamtal. Mitt syfte med coachingen är att ge dig kunskap, redskap och insikter för att lyckas. All framgång börjar inifrån, alltså med en vilja att förändras. Genom att börja se på dig själv och världen med kärleksfulla ögon blir det lätt att göra både kortsiktiga och långsiktiga förändringar i ditt liv, så att du kan förverkliga dina drömmar och uppnå dina mål.

Jeanett Friswall har verkligen coachat mig åt rätt håll och gjort att jag fått mera tålamod, lyssnar mer på mina medarbetare och delegerar mer. Jag har blivit mera medveten om vad jag tänker och säger och har fått verktyg för att hantera stress. Detta har inneburit att jag är mera trygg i mig själv och kan njuta av nuet.” Gabriel Filipsson, servicechef, Malmö

När du blir coachad startar en process, som gör att du vill växa och utvecklas ännu mer. Mitt syfte är att stödja och uppmuntra dig att tro på dig själv och din förmåga, så att du kan förändra det du vill i ditt liv.  Jag är genuint intresserad av andra människor och har kommit så långt i min egen utveckling att jag kan ha full fokus på dig. För mig är det viktigt att acceptera andra människor som de är och på så sätt skapa förtroende och tillit.

Tack Jeanett Friswall! Din coaching har verkligen gett mig positiv styrka! Du är en coach, som kan ”väcka” en när man trillat ner i gamla, negativa tankespår och är värd tusentals rosor!” Anders Bengtsson, chef, Ystad

Coachingen innebär att vi genom kontinuerliga samtal ökar din medvetenhet om hur du bäst kan leda dig själv. Jag följer ICF:s (International Coach Federation) etiska riktlinjer och arbetar strängt konfidentiellt.

Jag har en positiv livssyn och har upptäckt att många situationer kan kännas lättare, om man tar humorn till hjälp. Att skratta tillsammans är befriande och skapar samhörighet. Du har redan allt som krävs, ibland behövs bara lite stöd för att plocka fram det. Och det är det jag gör med min coaching! Du kan välja att bli coachad på din arbetsplats vilket sparar både tid och pengar eller privat i Ystad.

Jeanett Friswall är en genuint intresserad och positivt inställd coach. Hon har en förmåga att få en att slappna av och öppna sig.” Robert Karlsson, formgivare, Simrishamn

Jag coachar inom följande områden:

Personligt program för ledarskapsutveckling.

Att vara chef kan ibland kännas både ensamt och tungt. Förväntningarna på din kapacitet kan vara stora både från dig själv och från andra. För att lyckas med detta kan det vara värdefullt att ha tillgång till ett bollplank. Någon som kan lyssna på dig, peppa dig och sporra dig att gå vidare. Undersökningar har visat att en egen personlig chefscoach är en framgångsfaktor för ett lyckat ledarskap. Alla människor förtjänar ett roligt, utvecklande och meningsfullt arbete. Min coaching ger dig kunskap, verktyg och insikter för att lyckas med ditt ledarskap!

Personligt program för företagsboosting.

Att starta och driva ditt företag kan vara det roligaste du någonsin har gjort! Men det kan också vara det jobbigaste och mest krävande du varit med om. Detta upplägg stöttar dig att ta ut rätt riktning, visar hur du kan lyfta fram dina och ditt företags styrkor samt ger dig nya tankar och insikter om ditt företagande.

 

Jag ville bli coachad för att utvecklas som person och fick struktur på mina tankar. Jeanett Friswall är en ödmjuk, duktig och förtroendeingivande coach, som det är lätt att dela sina tankar med.” Ammi Lindgren, ekonom, Lund

Vill du veta mera så är du välkommen att kontakta mig via mail jeanett@konstenattlyckas.se eller ringa 0733-80 91 24. Vänta inte – gör det idag, platserna är begränsade och ditt nya liv börjar nu!