Boka in en föreläsning

DSC_0414

Saknar ni en inspirerande föreläsning/utbildningsdag till nästa kickoff, planeringsdag eller personalmöte?

I dagens samhälle är det viktigt att både kunna behålla och locka till sig engagerade medarbetare och ledare. Ett redskap i detta arbete är kontinuerlig kompetensutveckling, som både ger ny motivation och nya kunskaper. Det är också betydelsefullt att fortbildningen sker regelbundet, eftersom det ständigt kommer ny forskning och gammal kunskap behöver repeteras.

Vi tyckte alla att du var en engagerande och entusiastisk föreläsare som gav oss funderingar och tips och även tro på VAD vi faktiskt gör- vi behöver bara bli lite mer medvetna om oss själva och att vi duger och Du gav oss en dask i ändan att vi faktiskt är på rätt väg men bör tro på oss själva lite mer och sprida positivt runt oss . Så tack än en gång för föreläsningen som gav ringar på vattnet i vårt arbetslag. ” Paula Nilsson, avdelningschef, Olofström

Jag föreläser bl a om:

  • Framgång kommer inifrån
  • Det kärleksfulla ledarskapet – konsten att lyckas leda, motivera och inspirera dig själv och andra
  • Är du en bra förebild?
  • Otrygga barn lär sig inget – konsten att lyckas skapa en trygg, stödjande och uppmuntrande lärandemiljö genom att ge barn god självkänsla.
  • Arbetsglädje, kommunikation och relationer

 

Teambuildingdagens upplägg var mycket bra med övningar, diskussioner och föreläsningar. Jag har lärt mig att tänka positivt ger dubbel effekt och upptäckt att jag själv kan välja att byta en negativ tanke när jag behöver det.” Åsa Anderlind, Kvalitetschef, Malmö

Boka in höstens utbildningar nu!

Mina föreläsningar/utbildningar vänder sig till personal inom alla yrkeskategorier, både medarbetare och chefer. För att lyckas behöver du både kunskaper (teori) och verktyg (praktik) samt egna insikter om vad du vill uppnå för resultat. Det unika med mina föreläsningar/utbildningar är att de kopplar samman dessa infallsvinklar och kan t ex handla om hur du ska kunna kommunicera mera effektivt, bli bättre på att hantera stress, öka din samarbetsförmågan eller vara en god förebild/ledare. Självklart är det lika viktigt för mig att blanda skratt med allvar, som fakta med egna erfarenheter. Mitt viktigaste mål med att föreläsa/utbilda andra är att ge inspiration, som leder till motivation, som leder till engagemang, som bidrar till att skapa framgångsrika arbetsplatser.

Föreläsningarna kan bokas per timme, som halv- eller heldagsutbildningar eller som t ex teambuilding. Självklart anpassar jag innehållet efter era önskemål och tillsammans kommer vi fram till det bästa upplägget för era syften.

Du är välkommen att kontakta mig på tel 0733-80 91 24 eller skicka ett mail till jeanett@konstenattlyckas.se för att få veta vad jag kan göra för att utveckla dig, din arbetsplats eller din personal.

Med värme och omtanke

Jeanett Friswall

Tack för en upplyftande och helt underbar föreläsning. Den var mycket viktig för oss och för mig i mitt fortsatta ledarskap. För mig är just en positiv anda och ett gott bemötande a och o. Likaså tar jag med mig ifrån dig att aldrig, aldrig sluta ge positiv respons till mina pedagoger- positiv kritik kan man aldrig ge för mycket av. Jag vet att mina pedagoger var mycket nöjda med föreläsningen – deras axlar sjönk ner och leendet kvarstår. Stort tack Jeanett- du anar inte vad du har satt igång!” Michaela Unger, förskolechef, Visby